Monday, 2 July 2012

Countdown: 2 Months To HALAL Day

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Pejam celik, tengok wedding thicker ----> 60 Hari Lagi?


Sungguh, masa sangat cepat berlalu.
Belum banyak wedding preps di buat.
Boleh tengok kat sini ya.
Mana tahu sikit-sikit boleh refer.







24 comments:

  1. ramai b2b yg tinggal 2 bulan lg..
    chaiyok2 (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq diyana.
      nampaknya ramai yang kahwin 31/8 or 1/9 la kan.hehe

      Delete
    2. ha'ah.. officemate meja sblh pun tarikh yg sama...
      untung sgt sbb cuti 3 hari time tu.. mmg penuh kenduri kawen lah..
      nyum3 makan nasi kenduri

      Delete
    3. aah.cuti 3 hari kan.diyana, sarah jemput wedding sarah.
      drop address pls kt email sarah:)

      Delete
  2. Replies
    1. perkataan "xlama" tu buat rasa makin nervous.haha

      Delete
  3. wah dah tak lama ni..seronoknye!! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok....tp nervous lah,ciksusu.hehe.
      drop address pd email sarah.nk jemput wedding nie.hehe

      Delete
  4. yeyeh! musim byk gila org kwin dah nk dkt.. bleh mam byk2..hehe *klau di jemput le.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kyra,sarah jemput kamu wedding sarah.drop address pd email sarah pls.hehe

      Delete
  5. kite kawen sama tarikh ke awk?! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. qiela.kite sm2 bakal nikah pada hari merdeka eh.hehe
      mcm mana nk jemput dtg wedding nie.

      Delete
    2. tau xpe! takpe2, doa sama2 megiringi dari kejauhan. ! :)

      Delete
  6. wah2...tak lama lagi tu.. makin dekat makin nerves kan yunk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, jijah dah lepas dah selamat.yg belum ni yg nervous je.

      Delete
  7. tahniah..2 bln lagi..bestnya nak jd isteri dah.. :))

    ReplyDelete
  8. saya awal sikit dari SarahSyafiq.... bila kahwin time syawal ni,,, cuti tak perlu banyak sgt applykan.... jimat2
    SarahSyafiq kahwin kat mana nanti... kita sama2 pahang

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh, awal seminggu kan dari sarah.
      pahang kat mana?mana tw ada kesempatan boleh datang wedding.hehe
      sarah kat bera, dear..

      Delete
  9. kat gambang..... insyaallah masa sarah kahwin tu, saya kat pahang lagi mood bercuti

    ReplyDelete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas