Monday, 9 July 2012

Shopping kat Nilai Semalam

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Seronok semalam berjalan dan bershopping keliling Nilai 3.
TAPI bukan diriku yang shopping.
Hajat semalam nak pergi KL atas few things nak buat.
Sekali tersekat dekat Nilai sebab my FFIL ada kat Nilai 3

Unplanned activity, so even banyak benda boleh cari tapi macam takde feel nak cari.
Hehe.
Plus preps FFIL macam gempak je.
Dah rasa tergugat.

Siap text member sebab macam dah takut dengan apa yang diorang buat.
Tiba-tiba rasa tak nak kahwin.

Satu je yang Sarah beli.


Beli dekat kedai ZC. RM3.6/pc
Nanti kan apa nak buat dengan benda ni.



6 comments:

  1. Replies
    1. hee zura.satu benda yg simple je.

      Delete
  2. rm3.60/pc sangat murah,dah la cantik :))
    cpt2 update,nk tau awk bt apa dgn benda tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah eh.mula2 lagi la sarah ingt kn rm 3.6/10 pcs.heee.time nk byr terkejut plak.

      Delete
  3. jeng3.. apa la agaknya surprise yg sarah nak buat dengan benda tu ya? im waiting :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeng jeng jeng.ape ye.hee.xde la gempak pon.

      Delete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas