Wednesday, 18 July 2012

Follower 1 27

Assalamualaikum
Salam sejahtera..



Yeay,claps claps untuk follower 127.
Thanx Neeza sudi follower blog picisan Sarah ni.
boleh kita share-share story best kan :)
Tapi sayang sangat, Sarah tak dapat nak view/follow balik.
Takde link untuk Sarah singgah blog Neeza:(

Eh, kenapa buat penghargaan untuk follower 127 ek?
No 127 tu sangat istimewa tau.
Mana tak istimewa kan kalau dah sama dengan tarikh lahir.
Hehe, ye saya la budak yang lahir di awal tahun pada 27.1.1987

Alahai, rupanya Sarah dah di ambang late 25 la!
Dah tak kecik rupanya diriku nie.
Huk huk

12 comments:

  1. dah xkecik...
    makna nya dah boleh kawen...
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho diyana.memang nak kawen jugak tahun ni.haha,gatai nye!

      Delete
    2. xpe2...
      dah cukup umur kan... (^_^)

      Delete
    3. hehe.cukup umur untuk kawen kn.

      Delete
  2. sarah muda 10 hari je ngan kte!! :p

    ReplyDelete
  3. owh yeke.hye kakak ciksusu.kite adik sarah.haaaa.sila tahan muntah anda.hee

    ReplyDelete
  4. hi Sarah.. u orang pahang ke? area mana? nora pun orang pahang. jom exchange link :)

    nora aira
    http://norapurplebridez.blogspot.com

    btw u nak jumpa others b2b tak? kalo nak add nora di fb : nora kerel.
    nanti nora add. thank you dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow.invitation yg sgt2 d hargai.nnti sarah add ya:-)

      Delete
  5. selalu kena macam ni...bila nak follow balik tak de link :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenalan liza.orang puchong ya?

      Delete
  6. 25 dah matang la..sesuai sgt nak kawen.sy dulu pun kawen masa 25

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah.kalau diizinkan Allah:)

      Delete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas