Saturday, 30 June 2012

Kunjungan ketiga

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Kunjungan pertama FFIL sewaktu majlis bertunang.
Kunjungan kedua pada hari raya 2011.
Dan kunjungan ketiga adalah pada hari ini.

Sebelum sampai tak tahu kenapa nervous sangat.Sempat text en tunang,
"saya rasa macam awak bawak rombongan nikah"
Hehe..

Ingat en tunang dengan parents dia je datang.
Tapi rupanya sampai tiga kereta.
Lunch dekat sini.
Risau pada mulanya tak cukup lauk.
Tapi dah rezeki mereka murah.
Alhamdulillah. Banyak lauk pauk rupanya.
Talapia masak merah, sayur campur, ayam gulai, sup daging, daging masak kicap.
Tak dapat nak tunjukkan betapa meriahnya lauk.
Segan pun nak snap picts.

Lepas makan mereka siap2 untuk balik.
Tapi nak di jadikan cerita,kereta ayah tunang ada something wrong plak.
So sementara tunggu kereta siap repair,sambung borak2.
Dan saya sempat ambik kesempatan pada en tunang.

Kena paksa rela lipatkan kad kahwin untuk saya:)
Perasaan selepas keluarga en tunang pulang?
Bunga mekar di hati.
Ikatan keluarga kedua pihak sangat baik.
Semoga perjalanan selepas ini semakin lancar

2 comments:

  1. cantik kad kawin sarah...^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Nn.
      Drop la address pada email sarah.
      boleh jemput datang.hehe

      Delete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas