Saturday, 14 July 2012

Heart Beating Faster

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Ya Allah, seriously tak perasan dah less than 50days?
Pejam celik pejam celik rupanya dah makin dekat.
Cepat sangat masa berlalu.



Now, 48days left?
Jantung ku semakin berdegup dengan kencang.

14 comments:

  1. aahkan.... rasa sekejaplah plak masa berlalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dekat rupanya kn.zura lg la.:-)

      Delete
    2. mmg debarlah.... lagi sebulan lebih je lagi. tak lama lagi masuk fasa yang baru plaklah

      Delete
  2. wahaha~
    cepatnye masa b'lalu...........
    saya plak yg nerves skali.. hehe

    ReplyDelete
  3. yana tolong nervouskan.hehe.maksudnye yana pon dh dekatkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yana punya still ratus2 lg hari dia... (^_^)

      Delete
    2. yana ratus hari pun nerveos juga tau.... tik tok tik tok..... tup2 jap je masa berlalu, alih2 tgk tinggal sehari je....

      Delete
    3. 2 lah pasal...
      kejap betol masa b'lalu...

      Delete
  4. hah! sumpah bie pulak yang berdebar untuk sarah.. hehehe.. moga semuanya berjalan lancar ya :))

    ReplyDelete
  5. sarah! how i wish kite boleh share perasaan kite sekarang!!!!!!! :)

    ReplyDelete
  6. masa berlalu dgn pnts tnpa kt sedar =)

    ReplyDelete
  7. saya yg lagi 3bln,3minggu ni pun mcm xpercaya..ni kan pulak less than 50days? huhu.. semoga segalanya berjalan lancar :)

    ReplyDelete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas