Tuesday, 29 October 2013

Kenangan Zaman Nak Kahwin

Assalamualaikum
Salam sejahtera..


Terjumpa pic ni dekat fb.
Betul ke tak betul zaman- zaman sibuk buat wedding prep dulu.
Asyik counting je.
Ayat yang tak kan terlepas, 'dah tinggal.....sempat ke tak ni'
Hehe,sekarang Alhamdulillah.
Masing- masing dah sambut/ dah nak sambut first anniversary.
Rindu pulak zaman sibuk-sibuk dulu kan.
Semuanya nak jadikan hari ITU hari paling dikenang.

-Semoga jodoh ini jodoh hingga ke syurga- InsyaAllah.

5 comments:

  1. Salam dear, dah nak masuk 1st Aniversary ek.. untung u, dah ade anak leh sambut aniversary same2, hehehee...

    ReplyDelete
  2. Kenangan paling manis dalam hidup...dup dap dup dap...

    ReplyDelete
  3. kita2 yg kawen sama2 dulu dah nak sambut anniversary dah :D

    ReplyDelete
  4. A'ah..betul2...mmg mcm2 rasa ada time ni., Risau jgn cakapla sbb bnyk benda last minute prepare kan. hehe..samela kita sarah. dah sambut first anniversary pun skrg. cepat je masa berlalu

    ReplyDelete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas