Saturday, 9 June 2012

Inspirasi: Dress Majlis Bertandang

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Majlis bertandang di Ipoh, Sarah hanya mahukan dress yang simple.
Dan tertarik pula pada chiffon dress dengan patching lace.
Awalnya tertarik pada yang ini


Tapi sebab rasakan gaya ni dah biasa,
jadi tukar pada gaya ni pula


Suka pada style bahagian bawah tu.
Tapi tak tahu apa nama dia.
Nak kata pleated macam lain je.
Siapa yang tahu inform ya:)

Owh, both design dress tu adalah inspirasi dari Majalah Pengantin Jan 2012

First magazine pengantin yang dibelanja oleh en tunang. Magazine yang lain beli dengan ex-housemate yang kerja Karangkraf. Dapatla RM6 je untuk majalah pengantin nie.


6 comments:

  1. Bila majlisnya Sarah? Lmbt lg ye nak panjat gunung? Kita tunggu je ni korang honeymoon kt Sabah:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat Ipoh 8 Sept nanti kak. balik la semenanjung ya.
      insyaAllah, satu hari nnti akan sampai sabah juga:)

      Delete
  2. Salam,
    style tu nama nye 'godet'..
    cntum panel lain kat bwh tu..
    bju tng sy nnti insyaAllah ad godet cmtu jgak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh, godet ye nama nye.
      hehe, tq2:)

      Delete
  3. mjls sarah lps raya ek? cantik bju tu ade flow2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nn: yup, lepas ry.2 minggu lepas ry.insyaAllah.

      Delete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas