Friday, 8 June 2012

Pearl Handbouquet

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

First time jumpa pearl handbouquet ni di Wedding Thingy.

Kredit Foto: Wedding Thingy

Jatuh hati dan terus masukkan dalam list DIY.
Kejayaan Sharz dengan HB dia lagi menambahkan semangat Sarah nak menyiapkan HB ni.

Dan...
Sarah punya


Baru 70pcs siap dari beratus-ratus.
Tengah semangat nak memintal dawai ni.



10 comments:

  1. gudluck sarah. sy pun tringin nk buat jgk tp xde kerajinan lg. update tau kalo dh menjadi....^_^

    ReplyDelete
  2. kite same....
    nk buat jugak....
    tp kaler silver...
    ujung minggu ni baru nak pg cari manik lg... hehe

    ReplyDelete
  3. Nn : cuba la.okayla nk buatnya.dr byk2 impian ni yg rasa senang nk buat.hehe

    diyana: nanti tunjuk yg kamu pny tw :)

    ana: cuba la:)

    ReplyDelete
  4. wah2...goodluck ye...ecah mmg xde bakat nk buat mende2 ni sume...hehe

    ReplyDelete
  5. ok...nnti saya tunjuk klu m'jadi..
    hehe

    ReplyDelete
  6. ecah : yang mudah2 je buat. yg susah2, x risau tak cukup masa je.

    diyana: insyaAllah jadi nanti.

    ReplyDelete
  7. gud luck for the project! =)

    ReplyDelete
  8. Cantik cantik cantikk :-)
    Skrg trend pearl hand bouquet tgh naik.
    Fiza nak DIY mcm dah xde mse jee..huhu
    Gudluck to u dear <3

    ReplyDelete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas