Wednesday, 6 June 2012

Warna Tema Berubah!!


Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Kalau baca kat sini, main theme color Sarah nanti ialah Colar Peach.
Memang dah cair hati sgt dgn warna tu.

Tapi bila dah banyak preps dibuat (banyak la sgt kan),
rasa mcm impian nak buat tak dapat di capai.

  • Family attire dah beli awal : purple color
  • Kad kahwin dah siap draft : purple jugak. Walaupun dah cakap suruh buat peach. Purple jugak jadinya. Pastu dah tunjukkan kat both family, diorang semua suka color tu.
  • Nak teguh jugak pakai color peach tu, tapi my en tunang skin color dah bertukar sejak jadi buruh kasar ni. Memang tak sesuai je nak pakai color tu la kan.
  • Bunga pahar dah warna merah sbb dulu bygkan pelamin mcm coral peach tu.saje nk bg contra buat la bunga phr warna merah.
  • Kalau wedding attire creamy ke silver ke, dah mcm2 la plak warna nya kan.
Haru-biru rasa nye dgn bnd yg paling simple ni.
Pening2 ngadu kat en tunang.
Memang dapat kata2 yg amat memberangsang kan la.
"Takkan awak nak semua org tukar semuanya semata2 nak ikutkan warna awak tu. Susah nak dapat kan"

Gggrrrr.
Takpe2, raye taun depan akan carik warna tu jugak.

So, mcm ni la sikit2 rupenya nanti :)


Seperti di gambar, Sarah tak akan pakai purple.

13 comments:

  1. xpe..purple pun cantik...
    sy suka purple...
    sbb 2 majlis sy dulu tema purple jugak...ngeee...:-)

    ReplyDelete
  2. yui : harap2 mcm tu la kan:)

    Lala latif: Sarah pun suka purple tapi asyik2 purple je.saje nk tuka warna lain plak.

    ReplyDelete
  3. hehe dah same laa kite nye tema ye..
    purple....
    hehehe

    ReplyDelete
  4. Seyess..purple sangat cantik! suka jugak warna ni. pernah masuk dlm list tapi biasalah Sarah, bila kawen nikan melibatkan semua pihak. So, pasal bertukar tukar tu normal. Mesti sarah nampak cantik dengan warna ni nanti!

    ReplyDelete
  5. purple cantik la yayang..insyaAllah sarah akan nmpk lg berseri..

    ReplyDelete
  6. huhu..takpelah..purple pun cantik jugak kan..:)

    ReplyDelete
  7. purple pon cantek yunk..:)
    warna romantik ;)

    ReplyDelete
  8. wah.. warna kita sama la sarah. purple memang strongly nice! bie guna tema purple ni untuk majlis resepsi nanti.. :))

    Sarah, kita follow awak ya. Hpefully dapat share mcm2 info nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sarah pon follow bie jugak dah.hehe.jom2 share idea :)

      Delete
  9. walaupun dah terlambat nak bg pendapat, tp saje nk ckp gak.. maybe boleh guna next time.. hihi. sbnanye gabungan peach and purple pun cantik... ok je kalo baju pengantin warna lain dr environment/surrounding.. sbb pengantin kan main attention on that day.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bg opinion:)tak lambat pon.sarah still baca.
      yup, memang hajat nak buat mcm tu jugak.tapi ada sikit hal yang buat tak jadi dgn warna peach tu.

      Delete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas