Saturday, 19 May 2012

Razak Ahmad, Zaid, Ben & Anuar

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Siapa ya nama2 yang disebutkan di atas?
Siapa lagi kalau bukan wedding planner yang awesome sgt.
Sarah memang suka tengok setiap pelamin hasil sentuhan mereka ni.

Ben & Anuar : Qarmasutra Wedding and Events

Hasil dari mereka meruntun jiwa.


Btw, sape2 yang takde  lagi wedding planner blh la join Blogger Project dari Qarmasutra.
Memang best sgt habuan yang dapat kalau menang.
Sempat lagi ni sebelum May end.
Klik kalau nak join



Zaid : Zaha Wedding Planner

Wedding planner dari Ipoh.
Dah berkali2 cakap pada tunang nak kan wedding planner ni masa majlis bertandang di Ipoh
Tapi hampa:(


Razak Ahmad : Flora et cetera

Impak kemewahan.
Hmm, bila la nak bersederhana ni


Both dua hantaran Schawal.
Kredit Foto : Floraetc



4 comments:

  1. kenape hampa xamek yg Zaid tu??
    ce citer~ hehe

    ReplyDelete
  2. diyana: kawan sarah ambik wedding planner tu. memang cantik la. tp yela, mesti la kena ada cost consideration kan.kalau dah cantik cost pun mesti tggi.hehe

    ReplyDelete
  3. owh..mahal ye...
    xpe2...kita buat setakat yg mampu pun dah cukup kan..
    insya-Allah

    ReplyDelete
  4. kan, buat apa yg mampu saje la kan.hehe..

    ReplyDelete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas