Saturday, 19 May 2012

Inspirasi:Kitty Kanzashi

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Handbouquet inspired by Kitty Kanzashi.
Adore with them so much.



Kreadit foto : Flicker

Semoga impian ku tercapai.Amin

9 comments:

  1. diyana:cantik kan.memang perlukan kesabaran nak buat nie. Abang Google yg ajar Sarah nak buat nie.hehe

    ReplyDelete
  2. nice sarah ;) pernah tgk tuto dier ;)

    ReplyDelete
  3. cik susu:nice kan. byk step jugak kena follow kalau nak buat.

    ReplyDelete
  4. cantik lah fabric hb ni.sukaaaa.tapi nak buat x reti hihi

    ReplyDelete
  5. zimie:byk step nak buat compare dgn yg lain.tp hasil nye cantik kan :)

    ReplyDelete
  6. cantik nye!~
    okey, NAK!~
    hihihi
    tapi mesti rumit nak buat kan....

    sarah yang baik hati...
    boleh bagi link tuto die tak?
    nak tgk je...hehe =P
    tau dah mmg tak termampu untk buat...

    thanks in adv..=)

    ReplyDelete
  7. cantik!nak order kt sarah boleh..hehe

    ReplyDelete
  8. myrah : belum buat lagi.hehe, harap2 menjadi la nie.

    ReplyDelete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas