Friday, 4 May 2012

Kasut Kahwin Hilang??

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Sangat2 lama tak update blog.
Sebab lately sangat2 la busy.
Peak time bila dah hujung sem.
Faham je la kan macam mana.

Actually, nak cerita satu hal.
Hari ni ada kesempatan nak balik rumah
dan baru ada kesempatan check barang2 yang beli dulu.
Check punya check, then
"Mana kasut kawen orang?"

Ayoo.dah puas cari satu rumah.
Sekarang tak jumpa lagi.
Ingat sebelum balik last month, dah simpan elok2 kat dalam bilik.
Tapi dah tak jumpa.
Dah tak tahu nak cari celah mana ni.

Sempat text en tunang
"Will Aldo b mine if i cant find it?"
--but, no respon.
Hampeh

Tersuka pada kasut ni dah



8 comments:

  1. lahh..mcm mane blh hilang tu??ah sudahhh..

    ReplyDelete
  2. ecah, sgt kepelikan jugak ni.kat rumah bkn ada org pun.nth la dah misplace kat mana

    ReplyDelete
  3. Rasa, ada tersorok dekat mana2 tu Sarah. Biasanya barang hilang ni bila kita cari xnak jumpa. Bila tak cari baru jumpa.hehehe..hope cepat jumpa kasut tu. Anyway, cantikla kasut dekat atas tu!

    ReplyDelete
  4. cantikkan.kite terasa macam malas nak cari je kasut tu.mn tau dapat kasut yg atas tu.heehe,kejam kan.

    ReplyDelete
  5. alamak sayangnyaa.. balik ni nak kena check barang2 hantaran yang dah dibeli. risau pulak dah lama tak check :-S

    btw, you've been followed :)

    ReplyDelete
  6. ni alasan nak dpt kasut baru ni.hahaha

    ReplyDelete
  7. heheh aderlah tu,kasut tu main hide and seek kot.

    ReplyDelete
  8. Zila zainal: check jgn tak check ye.btw, done follow u dear.

    didie: hehe, alasan sgt kan. yela, mana tw boleh dapat yg baru kan.

    cik zimie:memang pandai sgt dy bermain kan.saje je nk bg tuan dy cuak sikit tuh.hehe

    ReplyDelete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas