Wednesday, 8 May 2013

UTM 50th Convocation Ceremony

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Alhamdulillah, lepas hampir setahun setengah tertonggeng, tergolek,mata bengkak- bengkak, semalam kami dianugerahkan Sarjana Kejuruteraan Elektrik (Kuasa).
~erm, tak la sedahsyat tu.apart of that, seronok dapat peluang study di UTM.
definitely kawan baru, environment baru.

Syukur sangat-sangat.
Experience semester ke-3 rasa mencabar.
Masa tu, pregnant first trimeseter, final project yang tunggang langgang.
Alhamdulillah, lepas juga.

Dan, hari ni, pagi- pagi lagi UiTM call.
Katanya, surat lantikan jawatan dah keluar.
Syukur.
Penantian yang sekian lama akhirnya terjawab gak.

Few picts konvo semalam.
Banyak yang curi dari FB kawan aje.Dari kamera sendiri tak sempat transfer lagi.



kawan yang pakai tudung choc tu pun tengah membuyung. 8 bln :)



Terima kasih Allah.
Mak, abah, suami, adik-adik, kawan- kawan :)

13 comments:

  1. Tahniah Sarah~
    pengalaman ni amek scroll (even bukan scroll pun sbnr nye) dgn baby dlm perut.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dr dulu berimpian mcm tu.harap dpt naik pentas berdua :)

      Delete
  2. Tahniah2..kerja keras selama nie akhirnya berbaloi dh pn terbayar dgn segulung ijazah..

    ReplyDelete
  3. wahhh... dah konvo m2b ni... :)

    tahniah sarah. penat lelah berbaloi.

    ReplyDelete
  4. congratssss! berbaloi dgn stress2 dan tunggang langgang dgn thesis semua...ecah ni baru sem 1...lambatnye la nak tunggu abis lg 3 sem...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ecah, sy sungguh memahami anda.kekeke

      Delete
  5. congratz dear!
    wah dah ade master..
    rindunya kat utm n kwn2..
    hasrat nk smbg master cm dah pudar je..huhu

    ReplyDelete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas