Tuesday, 12 March 2013

Mari Menabung & Kaison Furnishing

Assalamualaikum
Salam sejahtera..


Sebelum

Selepas. 
Ayahnya kata duit dalam tu tak boleh usik.Untuk baby!

Takde style kan pilih tabung. Macam tin kosong je.
Haha.
Mula- mula nak la ambik yang bentuk teddy bear ke, doraemon ke. Comel la sikit.
Tapi telek- telek macam ada je yang tak kena.
Kecik la, takde lubang kat atas nak masukkan duit la.

Punya lama kat Kaison @Paradigm Mall tu cuma nak pilih tabung je. Heh!
Last- last husband kata, "after all tabung je tu".

Tu yang ambik macam tin tu.
Sebabnya:
1) Murah- RM4.50 je. Takde la sebab nak menabung lagi banyak duit keluar beli tabung.
2) Ada lubang kat atas untuk masuk duit. Tapi takde tempat nak bukak kalau nak ambik duit. Takpe la, atleast sampai nak bukak buku akaun nanti baru korek tabung ni.
3) Sederhana besar. Okay la.

Syok cuci mata kat Kaison ni. Price pun takde la mahal sangat.
Macam- macam untuk home deco ada. Artificial flower pun cantik- cantik.

Kaison Paradigm Mall. Kredit pict : FB Kaison 

Kat sana ada banyak lagi yang cantik menarik. Kredit pict : FB Kaison

Bukan jam dinding je. Karpet, pasu & macam- macam. Kredit pict: FB Kaison.

Melting dah.
Next time sure nak datang lagi la.

6 comments:

  1. saila suka pergi Kaison KL Festival City dekat Danau Kota, Setapak :))

    saila pun menabung dlm bekas kaca je..huhuhu!

    ReplyDelete
  2. hahahah..MG pun pakai tabung ni jgk..Motip???
    sbb xde lubang nk korek duit kan.. :P

    ReplyDelete
  3. wah...kte pun menabung utk masa dpn.jumpe syiling bubuh dlm botol mayo je ;)

    ReplyDelete
  4. saya menabung duit suami dlm kotak...
    motip sgt pakai duit suami.. duit sendiri xmau simpan... hahaha

    ReplyDelete
  5. dija masukkan syiling je dalam tabung, beli kat daiso haritu, bukan menabung sangat la, bile jumpe syiling baru letak :)

    ReplyDelete
  6. waaa...cantiknye!nak gi la paradigm mall cari kaison...hehe

    ReplyDelete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas