Thursday, 3 July 2014

Throwback Itu Kenangan

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Pejam celik hari ni dah 3 julai 2014.
Malam ni kalau tahun lepas dah tido dalam wad dah.
Walaupun takde sign sakit sikit pun, tapi 'leaking' sikit.
Dengan rela serah diri kat hospital.

Doktor kate, nak further check kena admit wad dulu.
Nurse suh register masuk wad,
Dia tanya husband mana?
Dengan tahan air mata, jawab husband kat KL.
Sobssss..

Esok konon ingat boleh discharge.
Sekali doc pakar datang, nope!
Discharge bila dengan baby nanti.
Awak kena bersalin jugak.
Paling lambat ahad.
Fuhh...

Kenangan..
Tapi kenangan yang tak akan sama dengan mana2 keadaan.

Sekarang dia dah membesar dengan sihat, dengan aktif.

Muhammad Zharif, anak soleh ibu ayah.

6 comments:

  1. sarah normal ke? induced?

    ReplyDelete
    Replies
    1. induced jugak. sebab tak bukak pun jalan lagi masa tu.

      Delete
  2. ok, gmbr ni comel gle..mak jemah sgt kn dpt bj br..keke

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa, mak jemah tgn di dada mulut nganga luas.

      Delete
  3. kejap je masa b'lalu kan... rasa mcm baru je... heee

    ReplyDelete
  4. wah.. terkenang ehh.. tak pa.. pengalaman yg manis walau pun pahit..

    ReplyDelete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas