Friday, 25 January 2013

Assalamualaikum, Pagi Jumaat yang Berkat

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Lama..
Lamaaaaaa sangat Sarah biarkan blog picisan ni tak berupdate.
Dah berbulan- bulan pun.
Huk, tiba-tiba bila bukak balik rasa sayang nak tinggalkan blog ni macam tu aje.

Dulu, konon- konon tak sempat nak update sebab busy.
Memang tipu punya alasan tuh.
Ta boley pakai punya.
Takde la busy pun. Benda lain boleh je nak buat.

Tapi,
Memang a bit busy bulan- bulan lepas.
Adat bila final sem student lambat siap kan kerja kan.
Dari dulu orang dah pesan buat keje awal- awal tapi gatai nak kawen punya pasal.
Cuti sem 2 bulan sentuh kerja kawen je.

Pape pun,
Tu cerita lama da.
Yang sekarang ni, Alhamdulillah sekarang dah habis sem 3.
Maksudnya...
Alhamdulillah, dah nak sampai penghujung perjalanan master ni.
Cuma tunggu final result (doa takde yang sangkut), dan tunggu surat senat.

Sekarang,
buat masa ni dapat la rasakan jadi full time housewife.
Baru dua hari pindah rumah.
Tak sabar nak main masak- masak.Hiks..

Dalam sebulan ni boleh la goyang kaki.
Bulan 3 nanti debar tunggu, tak tau dapat posting kat mana lagi ni.
Tak tau mana UiTM mau campak kat mana.
Doa sangat dapat kat S.Alam.
Walau tahu peluang nak dapat 0.001%.
Tinggal la samada Penang, Dungun or Miri.
Tak nak jauh dengan suami dah:(

Hmmm, ni la update pasal Sarah yang da lama menghilang dalam dunia blog ni.
Ada yang kenal lagi tak nih?
hehe..

Kamu- kamu semua macam mana sekarang?
Dah masuk 2013 ni, mesti dah makin ramai tukar status kan.
Yang dah tukar status tahun lepas, mesti dah up lagi status, M2B la plak kan.
Me too!! :)

Fresh lagi pict ni. Baru ambik semalam kat Bukit Tinggi sempena cuti dan celebrate birthday husband.




13 comments:

  1. Hai Sarahhhh.... :)

    Rindunya kat Sarah.^^ Wahhh... Sekarang dah jadi M2B ye. Tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama.rindu nana jugak..dah lama x share cerita.

      Delete
    2. itu lah dah lama tak baca cerita sarah. selalu update ye syg. :)

      *jaga kesihatan tu jugak. ^^

      Delete
  2. wahhh,..teringin nk ke sana lah..but x thu bile..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergila.best nak santai2.ngan kl pun dekat je.

      Delete
  3. wah~ dah m2b dah.. bape bulan?? hehe
    tahniah~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dah 14minggu.diyana mcm mn?

      Delete
    2. belum ada rezeki lg... hehe

      Delete
    3. Insya Allah.doa banyak okay.

      Delete
    4. inshaaAllah.. usaha lebih... ngeee~

      Delete
  4. Hai September bride! give me 5! :) && Hello Moms to be! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qiela..lepas ni boleh share pasal pregnancy and baby plak.hehe

      Delete
  5. jum tengok2 kedai baby online kite.. https://www.facebook.com/babylola89

    ReplyDelete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas