Wednesday, 30 January 2013

Debaran

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Ahad - Ahad lepas bersamaan 20th Jan birthday husband.
Pening, tak taw nak bagi hadiah apa.
Ajak husband makan best- best kat hotel dia tak nak pulak.
Best lagi makan kt gerai tepi jalan katanya.

Sekali nampak promo ni kat Groupon.


Tiba rasa okay jugak bagi bouquet ni.
Pastu minta deliver terus kat office dia.
Dan, 
sepatutnya hari ni diorang deliver.

Debar la sebab takut tak jadi surprise.
Buatnya dia tengah meeting ke time diorang tu sampai.
Mesti tak jadi surprise punya.
Nak- nak pulak hari tu perasaan kat pintu office dia ada sign "SALESMAN IS NOT ALLOWED"
Harap kalau the receptionist nampak orang  pegang bouquet tu, dia boleh la tolerate.

Sarah suka beli something thru groupon.
Murah, mudah, urusan nak bayar pun senang.
Then, kalau ada tersilap masa order pun, mudah je urusan nak contact dealer.
Response dari dealer pun cepat dan mesra.

Bila dah order, just tunggu barang sampai.
Selalunya pada hari redemption pun dah dapat barang.
Barang pun sampai dengan selamat.
Just sign up dengan Groupun, boleh la tahu latest promo.




16 comments:

  1. InsyaAllah mesti jadi punya Sarah nak buat surprise kat en.abg tuuu...

    ReplyDelete
  2. sweetsnya!hehe
    hpy besday hubby sarah!

    ReplyDelete
  3. Baru ni kila ada beli baby crib ;) dia lepas je setel payment, tunggu jelah kan,..... ke ade step lain lagi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kila, kena bc t&c betul2.rs nya dia akan bagitahu step macam mana.selalunya, lepas kita buat payment, tggu smpai masa kita boleh redeem.ms tu contact dealer.diorang akan mintak kta attach kan groupon voucher tu.kalau buat awal pun boleh.dealer ni layanan so far okay.lepas tu baru diorang postkan barang yg kite order tu.

      Delete
  4. selalu tgk groupun ni..tp belum tergerak hati lagi nak beli..tp teringin,brg2 dia best2.. :(

    ok jgk bouquet ni,boleh mkn sm2..hehe! suami saila pun sama,ajak mkn tmpt special skit xnk,mkn kat kedai biasa2 lagi sedap katanya..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki ni diorg lagi suka yang simple je kan, saila.then, dia akan cakap makan kat hotel dah la ciput.mahal plak tu.huu

      Delete
  5. hehehe.comeL giLE!!!! nk wat tp xingt alamat office die. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. still boleh buat lagi ni.cuba la curik2 kt mn2 surat ke.tak pun buat2 tny je.hehe

      Delete
  6. wah! bestnye.. mesti best kan.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau menjadi surprise nya best la.huhu

      Delete
  7. Replies
    1. belum tahu lagi dya.harap2 menjadi.hiks

      Delete
  8. bestnye.. sarah nanti cerita tau macam mane ngan surprise tu, mesti en abang sara suke la.. en suami dija pun suke beli kat groupan, dija je tak reti..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba la dija. sebab price lebih murah, proses pun senang je.

      Delete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas