Sunday, 26 August 2012

Hadiah GA dari Qaseh Fariza

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Baru semalam rasanya Cik Bie buat entry penghargaan pada Qaseh.
Hari ni Sarah pula.
Yeay, hadiah guestbook dari Qaseh Sarah dah terima dengan selamatnya.
Yang Sarah boleh cakap..Canteknyaa.
Tq Qaseh buatkan guestbook tu.

Hadiah Guestbook dari Qaseh Fariza. Guestbook dengan pandangan berdiri.


Kalau ikutkan sangat ambil masa yang lama untuk Sarah dapatkan GB ni.
Sarah minta Qaseh pos kan pada my sayang, Cik Kyna. Before raya dah sampai.
Pastu baru tunang Sarah ambil dari Kyna.
Tadi siang baru tunang bagi GB tu pada Sarah.

Haruslah berwarna purple kan.
Janji  Tema ditepati. Hehe.

Sarah suka design cover yang simple tapi menarik.
Sebabnya, biar nampak cantik hari ni dan selamanya.
Nanti- nanti senang juga Sarah nak jaga dan simpan GB yang best ni.



Qaseh siap berpantun- pantun lagi tu.

Kalau Qaseh ada baca entry ni, nape Qaseh tak conteng ur wishes awal- awal kat GB ni.
Baru best.
Qaseh, jemput la datang wedding Sarah ye :)


6 comments:

  1. sarahh... cantiknya GB ni. Bie pun suka something simple but nice n cute.. hehe.. Moga perjalanan majlis berjalan lancar ya.. Amin.. Tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah.amin.bie doa2kan juga ya :)
      tq bie.XOXO

      Delete
  2. oh dear...sungguh tak terpikir nk conteng b4 pos! regret nyeeee..sarah tlg pos blk kat kedah oh..hehehehhe

    anyway, selamat menempuh alam perkahwinan.semoga sarah & hubby berbahagia hingga ke syurga. cepat2 dapatkan qaseh anak sedara...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho, qaseh la kena dtg wedding untuk conteng2.hehe
      tq doa kan untuk sarah.
      amin2 untuk cepat2 dpt tmbh khalifah.hehe

      Delete
  3. cun ;) dah lega dh satu perkara kan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sarah nak lega kan byk benda ciksusu.hehe

      Delete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas