Saturday, 25 August 2012

Bantal Cincin Diimpi- impi

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Termimpi- mimpi mahu kan bantal cincin.
Memang pada asal nya tak mahu kan letak cincin dalam kotak cincin tu.
Akhirnya dapat juga.

Pandangan hadapan

Pandangan tepi

Bahan-bahan yang digunakan :
Kain felt pink untuk membuat felt roses.
Kain felt hijua untuk membuat daun bunga ros.
Dihias dengan butang coklat untuk menaikkan seri.
Kain felt hijau sebagai base.
Lace putih sebagai hiasan keliling
Riben pink untuk hiasan atas bantal.

Sepatutnya dan lebih baik kalau diisi dengan fiber. Lebih ringan.
Tapi untuk bantal ni, diisi dengan perca kain sahaja. Jimattt.

15 comments:

  1. DIY sendiri ke dear?
    waaa..kreatif2...:)

    ReplyDelete
  2. then cincin tu letak dimana?

    ReplyDelete
  3. sarah, cincin letak mn nnt? atas bunga ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah qaseh.atas salah satu kuntuman bunga tu.ari tu dah try, fit untuk letak cincin.

      Delete
  4. kreatif. boleh buat bisnes nnt. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah, mana tahu ada rezeki kan.amin.

      Delete
  5. wahhh cantiknya..saya belum decide lagi nk buat ring pillow jenis mcm mana..cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mr google mst blh bantu.hehe.mcm2 bentukkn bantal cincin ni.

      Delete
  6. bunga tu buat ke?? pkai felt eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup yana.pakai felt je bunga2 tu.

      Delete
    2. owh.. nanti nak try lah... hehehe (^_^)

      Delete
    3. cuba yana, jgn tak cuba.hehe

      Delete
  7. Replies
    1. hehe, tp tak blh dlm ms terdekat ni la:)

      Delete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas