Thursday, 23 August 2012

Debaran Yang Mendebarkan

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Debar tak kalau lagi beberapa hari, bila call butik, katanya baju tak siap lagi.
Apa korang rasa agaknya kan.
Sarah hanya mampu gelak tapi dalam hati ayooo, sempat ke ni.

Semalam la, call butik, akak tu kata next week baru siap.
Mana tak jerit. Bukan next dah nak majlis ke.
Buat- buat tenang tapi risau juga sebenarnya.

Baju tunang pun katanya belum siap lagi.
Hari Ahad ni baru siap.

Memang la ada back up baju lain kan.
Cuma tak best la kan.
Sebab baju tu nak pakai untuk majlis yang lagi penting. Hehe

Harap sempat la siap kan.
Nak jugak try dulu before majlis.

18 comments:

  1. aduh..sbrjela..moga smpat siap semuanya ea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah,harap macam tu la kan.hehe

      Delete
  2. ala,kesiannya sarah..sabar ya,doa2 cepat siap k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huu, tu la doa sempat siap ni saila.

      Delete
  3. sarah majlis kt ner?
    hrp semua bjalan dgn lancar..amen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lubly thnx, majlis kat bera pahang. jemput datang ye.

      Delete
  4. InsyaAllah siap..dont worry k.tenangkan hati:)darah manis ni 2 yg nebes semacam

    ReplyDelete
  5. cam2 dugaan org nk kawin kn sygggg!!! argghhhh !!! tension bile dengor tailor say cm tu kn??

    ReplyDelete
  6. alahaiii... selalu dengar mcm ni kat B2B. ini semua dugaan saat-saat akhir. sabar ye. doa semuanya berjalan dengan lancar.

    ReplyDelete
  7. seramnya dengar...
    harap sumenya dipermudahkan ea dear :)

    ReplyDelete
  8. me pun tak gi fitting bju lagi.. wuhu~ hope semuanya selamat! congrat in advance for u!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena gak atleast fitting sekali. bkn ape, nnti tkot ada yang x ok plak.

      Delete
  9. doa yg terbaik dear....insyaallah dipermudahkn.

    ReplyDelete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas