Wednesday, 21 March 2012

......Pls Go Away

Assalamualaikum
Salam sejahtera...


Tak suka bila tiba perasaan yang macam nie.
Tak suka bila kena fikir negative.
But  I cant stop myself to think about it.

Sebab kan perasaan yang macam nie jugak la,
pernah tak bertegur dengan kawankawan baik 6 bulan!
Tak suka fikir benda tu lagi.
I really hate myself about this.

Luckily, bila dah berjumpa dia,
Seorang yang sangat positive.
Dia la yang banyak ajar to always think positive.
Awak, Terima kasih banyak~

Lagi bila dah makin men'tak muda' ni,
Dah tak elok pun nak fikir macam tu
Dengan nak kahwin ni
Perlu sentiasa fikir positive
Whatever condition,  whatever situation.

Keadaan sekarang banyak buat rasa gembira
Rasa tenang.
Sayang sangat pada kamu semua
Sangat menghargai kamu semua

Walau jauh walau dekat korang tetap di hati
And teringin sangat kamu semua ada during my wedding day.
XOXO~



Perasaan positif dan negatif adalah satu arah.
Arah mana yang hendak di tuju,
yang hendak di pilih adalah berdasarkan keputusan sendiri.
Samada ke arah sesuatu yang membina atau sebaliknya.


9 comments:

  1. b2b dari pahang jugak???nnt jemput dtg kenduri CM ye.. ;) slm kenal..

    eh..aha...paper beg tu...tempah la dkt tempat yg CM buat tu..tgh promosi tu..mesti dapat murah byk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik May, tq jemputan.Kad jangan lupa pas ye..

      Delete
  2. InsyaAllah kawan2 akan datang on ur wedding...mereka jugak nak tgk kamu atas pelaminan :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Jijah =)
      Jijah pun dtg la jugak ye.keke, walau pun majlis lmbt lg.

      Delete
  3. saya juga nak datang!!huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Enul,akan pastikan kamu di jemput. =)

      Delete
  4. insyaALLAH, aura positif akan sentiasa ada.selamat menempuh alam rumahtangga.cewah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.Hehe, terasa semangt nk kawen cm nie:P

      Delete
  5. wah2..xpe2..mesti ramai mai nanti tau..

    ReplyDelete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas