Saturday, 24 March 2012

Kapalai Island: Honeymoon Idea

Assalamualaikum
Salam sejahtera..



Kalau disini Sarah ada ceritakan tempat best untuk outdoor photography.
Kali ni pulak nak share idea untuk  honeymoon (walau honeymoon mungkin takde dalam list). 
Tak pernah datang and tak pernah dengar cerita kawan pun lagi pasal tempat ni.
Tapi tengok picts dah rasa teruja nak datang.



Air yang membiru/menghijau tu dah buat rasa tenang.
Ni belum datang lagi.
Agak nya tak mau balik dah.


Air nya cristal clear. Subhanallah, cantik sangat!
Hotel nya pula based perkampungan tradisional.
Dan best jugak bila...Takde nyamuk, takde lalat!

Kapalai Island,Syurga bagi para penyelam.

Untuk datang sini, adalah melalui Semporna, Sabah.


Sumber foto n cerita lebih disini.





Awak,PlsBringMeHereOneDay~~



8 comments:

  1. Assalam...akak ingatkan dah pergi, rupanya dlm list, huhu...hrp3 tercapai impian. Pulau Mabul pun ok, lebih kurang sama. Akak dah pergi, ce tgk sini..http://katahatiku-zana.blogspot.com/2010/01/cuti2-pulau-mabul.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum pergi lagi kak.Baru propose kat Syafiq aje.hehe.Ada rezeki sampai la sana.Dah tgk kat link akak tu. bestnya..

      Delete
  2. wow cantiknya... pegi la yang..nnt review tau! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah buat proposall ni Jijah.kalau dapat pegi of coz kena review

      Delete
  3. chanteknye tmpt..pg la nieh dear..tmpt yg 0hsem!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, x blh lepas kan tempat yg mcm nie.

      Delete
  4. kapalai cantik..tp xde pulau..so kalo dtg situ mmg xleh g memane selain dr bilik n cafe die je..kalo mabul ade pulau..

    nnt one day bile dh stabil ekonomi kawen sume, bole la gi..dlm malaysia jeeee..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, dlm msia pun x bih pusing lagi.xpe, byk jugak tmpat yg best tp mmg one nk jugak pusing2 pulau esp kat sabah:)

      Delete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas