Friday, 12 July 2013

Berpantang di Hospital

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Hambik kau tajuk kan.
Last week buat post 'update dari katil hosp'
Minggu ni plak pasal 'pantang'.
Apekah maksudnya??

Ye..Alhamdulillah. Jumaat lepas bersamaan 5 Julai 2013,jam 2324 Sarah dah selamat melahirkan baby boy yang sungguh chomel.
Harusla kan nak cakap anak sendiri chomel.hee

Since lahir,hanya satu malam je kami tidur dekat rumah.
Baru discharge lepas lahir,esoknya admit balik.
Cuma beza hosp je. Lahir kat hosp seberang jaya & now admit kat hosp besar ipoh.
Ape,kenapa...later r stori morri.

Hari ni tunggu keputusan dari doc.
Hope to hear good news.
Doakan baby Sarah cepat baik ye.

Last,jamu mata anda dengan permata hati kami.

17 comments:

  1. Alhamdulillah. Tahniah Sarah. Comel baby boy nye. Nak cop buat menantu boleh?? HIHI. Tu pun kalau nana dpt baby girl. :)

    Nway, selamat berpantang yea syg. Siapa nama si kecik comel tu??

    ReplyDelete
  2. sarah, tahniah~!! selamat sudah sarrah bersalin.. geram tgk baby.. teringat bau baby yg best ni.. hihi.. slmt berpantang ya syg.. ;)

    ReplyDelete
  3. alololo omei~ rindu nk bau baby! nk cium sket leh.eh ibuu pantang,jgn update sgt.g rehat.hehehe

    ReplyDelete
  4. Comelnya, tahniah..alhamdulillah selamat. InsyaAllah semuanya baik-baik belaka.

    ReplyDelete
  5. Tahniah sarah...comeyyyynye die..hehehe..
    Slmt berpantang..plss hug n kiss baby forme :)

    ReplyDelete
  6. Waaa omeynya baby boy sara. Congrats sara :) bestnye dah dapat baby, selamat berpantang ye sara. Baby lahir normal ye dear? Bape kilo?

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...congrats sarah!!comelnya baby boy dia...semoga membesar dgn sihat n jadi anak yg soleh ye...=)

    ReplyDelete
  8. tahniah sarah..syukurinn..baby awk comel lah.. :)

    ReplyDelete
  9. comelnya baby.subahanAllah.selamat berpantang ye :)

    ReplyDelete
  10. tahniah sarah..kejap je masa berlalu. skrg dah ada baby kan. syukur alhamdulillah.

    teringin nk cium baby sarah tu..emmm

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...dah selamat bersalin dah sarah. comel sangat baby nya!! geram..hehe. Take care ya. selamat berpantang!

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah sarah.congrats!

    Patutlah senyap je blog dh selamat delivered rupanya. Selamat berpantang sarah :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah sarah...comelnyer bby...selamat berpantang...

    ReplyDelete
  14. Assalam.. Pls update psl scretchmark.... Kesan lepas pakai myk zaitun..

    ReplyDelete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas