Monday, 3 September 2012

Sah! Sah! Sah!

Assalamualaikum
Salam sejahtera..

Alhamdulillah, tanggal 31 Ogos 2012 kami sah bergelar dia kini sah bergelar suami ku.
Alhamdulillah perjalanan majlis berjalan lancar.

Majlis resepsi berlangsung pada 1 September 2012 berlangsung dengan baik.
Walau pun ada sedikit kekeliruan pengantin masa bersanding.
Harap dapat kemaafan dari pihak lelaki.

InsyaAllah, majlis bertandang akan berlangsung pada 8 September 2012.
Sesiapa yang ada, terada,, sengaja mengadakan diri jemput ye datang majlis di Ipoh.

Okay short entry, penat kemas rumah belum habis.
Tepek pict nikah dan sanding dulu. (Pict curi dari FB kawan- kawan)
Nanti- nanti bila dah free sikit nak story pasal majlis nikah dan sanding Sarah.

Bye, XOXO

Alhamdulillah, dia kini suami ku.

Majlis resepsi






38 comments:

  1. congrats dear..mine also just around the corner.end of this month..fup dap dup dappp..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah dya.semoga semuanya berjalan lancar.

      Delete
  2. Tahniah dearrr..semoga kekal sampai ke syurga...amin...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah.. Tahniah sarah.. sarah nampak sangat cantikk.. jangan lupa update secara details ya..

    Selamat pengantin baru sarah+syafiq :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq bie sayang.
      nnti sarah update ye. tq untuk tag yang sangat cantik ari tu.

      Delete
  4. Alhamdulillah..congrats sarah! Moga bahagia hingga ke syurga...aamiin..:-)

    ReplyDelete
  5. Tahniah Sarah. Semoga kekal hingga ke hujung nyawa.
    Selamat pengantin baru untuk kalian berdua. ^^

    *fuhh... penantian Sarah dah berakhir. buka buku baru. :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah sarah..cntiknyer...t review lagi tau...suker2 tgok gmbar...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah dan tahniah. Moga murah rezeki, bahagia selalu dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah. AMIN.

    ReplyDelete
  8. tahniah :) semoga berbahagia hingga ke syurga..

    ReplyDelete
  9. cantiknya sarah.... selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  10. tahniah..semoga bahagia hingga ke akhir hayat..:)

    ReplyDelete
  11. tahniah! satu fasa yg baru sudah bermula.. semoga Allah sentiasa lindungi serta merahmati hubungan Sarah & suami hingga ke syurga.. ^_^

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, tahniah sarah.. lepas dah sorang B2B.. sannteeeekkkk sgtttt! nanti upload lagi ea... selamat pengantin baru!!

    ReplyDelete
  13. Congrats sarah... Selamat pengantin baru :)

    ReplyDelete
  14. Selamat kembali.....wee~ dah jadi Puan Sarah dah...
    selamat pengantin baru (^_^)

    ReplyDelete
  15. tahniah sarah & syafiq..selamat datang ke alam rumahtangga..semoga kekal hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  16. congrats sarah..slmt pengantin baru(^__^)

    ReplyDelete
  17. kalau la ada button like kan, dah like semua ucapan sayang2 semua.
    nwy, tq doa kan yang terbaik untuk sarah.

    ReplyDelete
  18. tahniah sarah dan syafiq :)) semoga kekal hingga ke syurga :) Barakallah..

    ReplyDelete
  19. congrats sarah... btw...cantik nye ^_^

    ReplyDelete
  20. tahniah sarah. sori qaseh terlewat wish. hari ni baru buka blog... sibuk beraya umah mertua. cantik sgt sarah..qaseh doakan semoga jodoh kalian berkekalan

    ReplyDelete
  21. yahniah sarah ;)
    sangat cantik! :D

    ReplyDelete
  22. tahniah sarah! :)
    selamat datang ke alam rumahtangga...moga kekal hingga ke akhir hayat :)

    ReplyDelete
  23. tahniah dear
    Welcome to the club

    ReplyDelete
  24. wah....gojes! semoga tabah menghadapi cabaran alam perkahwinan...cewahhh!

    ReplyDelete
  25. Alhamdulillah. Tahniah Sarah.
    Semoga berkekalan jodoh kalian berdua hendaknya.
    Amin... :)

    ReplyDelete
  26. congratz dear.cantekk sangat ~

    sya-orked.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. congrats sarah...barakallah

    ReplyDelete

:: Kamu yang mempunyai jejari cantik
:: Sudah baca harap balas